DGB Technik s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
Brněnská 196/49, 500 06 Hradec Králové Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem technologií, nástrojů a nářadí. Nabízíme vám diesel generátory a elektrocentrály RID, pneumatické a elektrické ruční nářadí BIAX. Kromě prodeje technologií se věnujeme geologickým pracím. Provádíme vrtné práce, hydrologické průzkumy a inženýrskogeologické průzkumy.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
03250938 ARES
Vznik 2014
Mobily 604 934 213
  • elektrocentrály, diesel generátory, záložní zdroje, pneumatické nářadí, elektrické nářadí, ruční nářadí, průmyslové nástroje, ohýbačky, kartáče pro strojní i ruční úpravy povrchu, průmyslové nářadí, zakružovačky profilů, kleště, šroubováky, pneumatické motory, průmyslové nářadí, BIAX, RID, První hanácká BOW, CROMWELL, Ingersoll-Rand, Knipex, OSBORN, STAHLWILLE, Wiha, vrtané studny, vrtné práce, vrtné soupravy, hydrogeologie, hydrologický průzkum, geologické práce, inženýrská geologie, inženýrskogeologický průzkum, geologické práce, stavební geologie
  • Jsme mladá a rychle se rozvíjející společnost, která se opírá o více jak 17leté zkušenosti v obchodu a 20leté zkušenosti v geologii. Specializujeme se na prodej technologií, nástrojů a nářadí. Nabízíme kvalitní elektrocentrály a diesel generátory RID, pneumatické a elektrické ruční nářadí BIAX, kartáče pro strojní i ruční úpravy povrchu OSBORN, průmyslové nástroje a zařízení CROMWELL a mnoho dalšího. Na námi dodávané nářadí a technologie poskytujeme záruční a pozáruční servis.  V oboru geologie provádíme vrtné práce, hydrologické průzkumy, hydrologické vrty pro studny, inženýrskogeologické průzkumy a odborné konzultace.