Restaurace U Kolji

4.5
★★★★★
★★★★★
(1068)
Mařákova 365, 570 01 Litomyšl Bezdlužná Ověřená firma

Naše restaurace nabízí možnost pořádání rautů, obchodních jednání, firemních večírků, svateb, oslav a dalších akcí. K dispozici je vám salonek pro 20 osob, hlavní prostor restaurace i letní terasa. Přijďte k nám na výborný oběd nebo večeři. Zajišťujeme i profesionální catering.

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
51 Facebook recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
1017 Google recenzí
28951565 ARES
DIČ CZ28951565
Vznik 2006
Telefony 461 618 196
Sociální sítě facebook.com
David Bárta (manažer restaurace)
  • Restaurace U Kolji, restaurace, restaurant, dobré jídlo, U Kolji, nekuřácká restaurace, ukrajinské speciality, firemní večírky, společenské akce, polední menu, jídelní lístek, nápojový lístek, catering, Kolja catering, profesionálové na catering, firemní catering, rodinný catering, svatební catering, sportovní catering, bio catering, catering od profesionálů, cateringové služby, firemní oslavy, teambuilding, konference, cofee break, vánoční večírky, rauty, bankety, kanapky, chuťovky, minidezerty, koktejly, narozeninové oslavy, oslavy výročí, oslavy ukončení studia, dětské oslavy, garden party, moderní svatby, tradiční svatby, rozloučení se svobodou, sportovní soustředění, sportovní konference, oslavy, propagační akce, švédské stoly, akce s občerstvením, vernisáže, tiskové konference, narozeninové dorty, hostiny, zahradní párty, grilovačky, grilovačky na zahradě, gastronomické zážitky, dámské jízdy, pánské jízdy, zdravý sportovní catering, čerstvý sportovní catering, obědy, večeře
  • Restaurace U Kolji je tu pro vás již od roku 2005. Připravujeme výborná a poctivá polední menu i stálá jídla z jídelního lístku. Vaříme jen z čerstvých surovin. V naší restauraci nabízíme možnost pořádání obchodních jednání, firemních večírků, rautů, školních srazů, rodinných oslav, svatebních hostin, smutečních hostin a dalších. K dispozici vám bude salonek pro 20 osob, hlavní prostor restaurace nebo letní terasa.