Základní škola a Mateřská škola Deštné v Orlických horách

Provozujeme dvoutřídní mateřskou školu a devítiletou základní školu se sportovními třídami. Součástí naší školy je školní jídelna a školní družina. Naši žáci mají možnost navštěvovat zájmové kroužky.

75015919 ARES
Vznik 2003
Telefony 494 663 195
Mobily 739 037 237
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Hana Brychtová (ředitel MŠ a ZŠ)
  • základní školy, mateřská školy, ZŠ, MŠ, školní družiny, školní jídelny, rozvrh hodin, školní autobus, volnočasové aktivity, kroužky, zájmové kroužky, lyžování, florbal, polytechnické vzdělávání, hodina pohybu navíc, školky, přijímačky, přijímací řízení, pronájem tělocvičny, učíme se společně, sportovní kroužky, korálkování, badminton, angličtina, ruština, horolezecký kroužek, pískání pro zdraví, skutečně zdravá škola, sportovní kroužek, sportovní škola, sportovní třídy, sportovka, atletika, výchova ke zdraví, individuální přístup k žákům, malá škola
  • Mateřská škola Deštníček s celodenním provozem zajišťuje předškolní vzdělávání. Pro předškoláky je otevřena třída Sluníčka a pro menší děti třída Kapiček. Mateřská škola se nachází pod střechou místní základní školy. Stravování je zajištěno v místní školní jídelně, která se nachází taktéž v budově školy. 

    Základní škola je úplná škola s devíti postupnými ročníky. Škola má k dispozici vlastní tělocvičnu a sportovní areál s hřištěm na košíkovou a odbíjenou, hřištěm na kopanou, krátkou běžeckou dráhou a doskočištěm.