H2-Energy, a.s.

Chcete levnou vlastní elektřinu? Pak jsme tu pro vás. Specializujeme se na výrobu a provoz bateriového úložiště a fotovoltaických elektráren o výkonu 10 kWp. Na vaši střechu odborně namontuje solární panely, zapojíme je a postaráme se o revize. Více informací o hybridní fotovoltaice a našich službách se dozvíte na našem webu.

19164351 ARES
Vznik 2023
Mobily 774 444 116
  • H2-Energy, hybridní fotovoltaika, hybridní fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika, FVE, fotovoltaická elektrárna, solární elektrárna, sluneční elektrárna, solární panely, virtuální baterie, velkokapacitní úložiště pro regulaci sítě, bateriové úložiště, montáže FVE, montáže FV panelů, montáže fotovoltaických panelů, fotovoltaické panely, montáže fotovoltaiky, montáže fotovoltaických elektráren, montáže solárních panelů, energie, vlastní elektřina, vlastní energie, úspora energií, úspora elektřiny, energie, energetika, energetické společnosti, energetické firmy, solární revoluce, sdílení energie, uložení energie, čistá energie
  • Dodáváme fotovoltaické elektrárny o výkonu 5 nebo 10 kWp včetně bateriového úložiště. Vaše bateriové úložiště budeme řídit vzdáleně a vámi vyrobenou elektřinu prodáme na hodinovém spotovém trhu. O cenu se podělíme. 

    Naše služby jsou vhodné pro všechny, kteří mají zájem si pořídit fotovoltaickou elektrárnu na vlastní dům, garáž, chatu, firmu nebo pozemek. Dále pro SVJ a podnikatele s vlastní provozovnou. 

    Přidejte se k nám a získejte levnější elektřinu, kterou neodeberete ze sítě. V H2-Energy budeme vždy levnější i oproti spotovým cenám. Navíc vám zaplatíme za přebytky, které vyrobíte ve své FV elektrárně.