Pultar a partneři, s.r.o. (pobočka Rychnov nad Kněžnou)

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Komenského 960, 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Jsme rodinná firma, a to nejen proto, že v ní společně pro vás pracují otec a synové. Součástí naší rodiny jsou i další kolegyně a kolegové, bez nichž bychom vám nemohli poskytovat takovou šíři služeb a kvalitu servisu.

Nabídka našich služeb je široká, a proto máme vybudované silné servisní zázemí. Náš tým odborných, certifikovaných specialistů pokrývá všechny oblasti finančního plánování – investice a spoření, bankovní produkty, pojištění.

Klientům poskytujeme právní ochranu. Součástí právního servisu je likvidace pojistných událostí se službou vymáhání pojistného plnění.
Náš tým je připraven zajistit vám i služby realitního makléře pro potřeby řešení bydlení, včetně zajištění financování a právních úkonů, které s celým procesem souvisí.

A aby byl servis skutečně komplexní, převezmeme za vás tíhu veškeré administrativy a vše vyřídíme od jednoho stolu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
28780345 ARES
DIČ CZ28780345
Vznik 2009
Telefony 499 599 589
Sociální sítě facebook.com
Ing. Jaroslav Pultar (jednatel)
  • placené servisní poradenství, nezávislé investiční poradenství, nezávislé finanční poradenství, investice, životní pojištění, hypoteční úvěr, spotřebitelský úvěr, penzijní spoření, majetkové pojištění, povinné ručení, finančního plánování, finanční poradenství, spoření, likvidace pojistných událostí