MILLMONT.CZ s.r.o.

Jsme odborníci na kovovýrobu, zámečnické práce a svářečské práce. Pro naše zákazníky vyrábíme extrémně přesné součástky a kovové konstrukce. Provádíme CNC obrábění, frézování a soustružení kovů. Mezi naše další služby patří povrchové úpravy kovů.

17239737 ARES
DIČ CZ17239737
Vznik 2022
Mobily 775 090 316
  • CNC obrábění, kovoobrábění, kovoobráběčské práce, zámečnické práce, zámečníci, svářečské práce, povrchové úpravy kovů, tryskání, lakování, kovové výrobky, výroba kovových dílů, strojní obrábění, kovovýroba, technologie obrábění, výroba strojů, CNC stroje, sváření kovů, svařování, kovové konstrukce, kovové materiály, povrchová úprava, metalurgie, kovové profily, průmyslové strojírenství, strojní výroba, výroba kovových konstrukcí, technologické postupy, kovové plechy, kovové trubky, výroba kovových výrobků, kovové díly, průmyslová výroba, CNC frézování, frézování, soustružení, průmyslové povrchové úpravy, výroba kovových konstrukcí, výroba ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce na míru
  • Poskytujeme vám profesionální kovoobráběčské, zámečnické a svářečské práce.

    Specializujeme se na výrobu přesných dílů a součástek i na výrobu ocelových konstrukcí na míru. Vyrobíme pro vás konstrukce až do 40 tun. 

    Součástí našich služeb je zpracování výkresové dokumentace a technologických postupů, tvoření 3D modelů a online programování CNC strojů.

    Zabýváme se i povrchovými úpravami kovů – tryskáním a lakováním materiálů. 

    Získejte kvalitní kovoobráběcí, zámečnické a svářečské práce. Kontaktujte nás ještě dnes.