INTERIÉRY JAKL

4.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Náchodská 446, 541 03 Trutnov Bezdlužná Ověřená firma

Jsme zakázkové truhlářství, které se specializuje na 3D návrhy interiérů a výrobu interiérů. Realizujeme kuchyně na míru včetně panelákových kuchyní, vestavěné skříně, ale i celé obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, předsíně, kanceláře a ordinace. Navštivte náš showroom v Trutnově.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
8 Facebook recenzí
4.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
65714199 ARES
Vznik 1997
Mobily 604 182 972
Sociální sítě facebook.com
  • truhlářství, truhláři, zakázkové truhlářství, bytové interiéry, interiérové poradenství, realizace interiérů, designové poradenství, kuchyně na míru, panelákové kuchyně, kuchyňské linky na míru, předsíně, nábytek do předsíní, předsíňový nábytek, skříně, skříně na míru, vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ložnice, nábytek do ložnice, ložnicový nábytek, postele, nábytek do dětských pokojů, dětské pokoje, nábytek do obývacích pokojů, obývací sestavy, kanceláře, kancelářský nábytek, vybavení kanceláří, kanceláře na míru, nábytek do ordinací, ordinace, vybavení ordinací, dveře, zárubně, schody, schodiště, vestavěné spotřebiče, kuchyňské linky, technistone compact, pracovní desky, umělý kámen, montáž kuchyní, montáž skříní, montáž nábytku, výroba kuchyní, obkladové desky, 3D návrhy kuchyní, 3D návrhy interiérů, výroba nábytku, zakázkový nábytek, výroba nábytku na zakázku, nábytek na zakázku, nábytek na míru
  • V našem zakázkovém truhlářství vám poskytujeme komplexní služby od poradenství, 3D návrhu přes kalkulaci až po finální realizaci projektu.

    U nás získáte veškeré interiérové vybavení na míru od předsíně až po ložnici. Vyrábíme i kancelářský nábytek a nábytek do ordinací. 

    Součástí našich služeb je designové poradenství. Dbáme nejen na design vybavení, ale i na jeho funkčnost a praktičnost. 

    Sídlíme v Trutnově, ale zakázky realizujeme po celé České republice i v zahraničí.