Mgr. Zuzana Luňáková – AGENTURA DOMÁCÍ PÉČE

5.0
★★★★★
★★★★★
(10)
Záhumenská 475, 517 71 České Meziříčí Bezdlužná Ověřená firma

Agentura domácí péče poskytuje pečovatelskou službu pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení. Poskytuje i pobytovou sociální službu, a to penzion pro seniory. Dále poskytuje sociální poradenství a provozuje půjčovnu kompenzačních pomůcek.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
10 Google recenzí
63213206 ARES
Vznik 1996
Telefony 494 661 062
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Zuzana Luňáková (majitelka)
  • Agentura domácí péče, asociace domácí péče české republiky, domácí péče, pečovatelská péče, pečovatelská služba, ošetřovatelská služba, sociální poradenství, pečovatelé, ošetřovatelé, osoby s chronickým onemocněním, osoby s jiným zdravotním postižením, osoby s kombinovaným postižením, osoby s mentálním postižením, osoby s tělesným postižením, osoby se sluchovým postižením, osoby se zdravotním postižením, osoby se zrakovým postižením, rozvozy jídla, půjčovna kompenzačních pomůcek, penzion pro seniory, domov pro seniory, sociální služby
  • Agentura domácí péče zajišťuje celodenní zdravotní a sociální péči o seniory, zdravotně postižené a dlouhodobě nemocné.

    Poskytuje pečovatelskou službu – terénní sociální službu, která je určena osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. 

    Kromě terénní služby poskytuje i pobytovou sociální službu Domov pro seniory – Penzion BELLA v Českém Meziříčí.

    K činnostem agentury dále patří poskytování sociálního poradenství a provoz půjčovny kompenzačních pomůcek