Okrasné zahrady arboristika s.r.o.

Zabýváme se komplexní péčí o stromy – arboristikou, návrhy zahrad a realizacemi zahrad. Realizujeme rodinné zahrady, okrasné zahrady, ozelenění areálů a firem. Dále zajišťujeme údržbu zahrad a parků, péči o veřejnou zeleň, rekultivace a mnoho dalších služeb.

27535363 ARES
DIČ CZ27535363
Vznik 2008
Telefony 491 814 293
Vojtěch Tichý (jednatel)
  • péče o stromy, arboristika, návrhy a realizace zahrad, návrhy zahrad, projekty zahrad, realizace zahrad, okrasné zahrady, rekonstrukce parků, rekonstrukce zahrad, kácení, štěpkování, frézování pařezů, palivové dřevo, mulčovací kůra, jezírka, zemní práce, úpravy zahrad, údržba zahrad, údržba zeleně, zakládání trávníku, údržba trávníku, péče o veřejnou zeleň, rekultivace, krajinářské úpravy
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti arboristiky, návrhů a realizace zahrad, zakládání a údržby zeleně.

    V oblasti arboristiky provádíme ošetřování stromů včetně ošetřování památných stromů, sanace a zastřešování dutin stromů, kácení stromů, instalace bezpečnostních vazeb, ochranu stromů při stavební činnosti a hodnocení zeleně.

    Mezi naše další služby patří zakládání a údržba trávníků, ošetřování keřů a živých plotů, zemní práce, realizace herních prvků a dřevěných konstrukcí a další služby.