Medovinka, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
Vrcha 401, 537 01 Sobětuchy Bezdlužná

Medovinka, s.r.o., se sídlem Vrcha 401, 537 01, Sobětuchy, v okrese Chrudim a v kraji Pardubický kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 24715, Krajský soud v Hradci Králové. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2008. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
- Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.Obory činnosti:Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků.Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků.Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků.Umělecko-řemeslné zpracování kovů.Zprostředkování obchodu a služeb.Velkoobchod a maloobchod.Pronájem a půjčování věcí movitých.Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.Provozování kulturních, kulturně - vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.Výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
Hostinská činnost
Pekařství, cukrářství
Výroba a úprava kvasného lihu, konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů a prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Pivovarnictví a sladovnictví

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí