Plašil František

Jsme český výrobce lékařských nástrojů s tradicí. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme nástroje pro obecnou a oborovou chirurgii, gynekologii, ortopedii a další medicínské obory. Vyrábíme lékařské nástroje na míru. Součástí našich služeb jsou servis a opravy lékařských nástrojů.

16225881 ARES
DIČ CZ5510220540
Vznik 1991
Telefony 494 323 105
Mobily 603 574 054
  • výroba lékařských nástrojů, výroba ortopedických nástrojů, výroba chirurgických nástrojů, výroba gynekologických nástrojů, výroba urologických nástrojů, opravy lékařských nástrojů, servis lékařských nástrojů, renovace lékařských nástrojů, lékařské nástroje, lékařské vybavení, zakázková výroba atypických lékařských nástrojů, opravy operačního instrumentária, opravy laparoskopických nástrojů, opravy artroskopických nástrojů, opravy endoskopických nástrojů, opravy klipovačů, broušení laparoskopických nástrojů, broušení artroskopických nástrojů, oční nástroje, lékařské nástroje na míru, zakázková výroba lékařských nástrojů
  • Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem lékařských nástrojů. Vyrobíme pro vás i lékařské nástroje na míru. Na trhu působíme od roku 1990. 

    Specializujeme se na výrobu chirurgických, gynekologických a ortopedických nástrojů. V našem sortimentu naleznete také závaží, držáky, sterilizační síta nebo jehelníky.

    Provádíme servis a opravy lékařských nástrojů pro veškeré operační obory. Brousíme nůžky, patologické nože, skalpely atd. Opravujeme laparoskopické, artroskopické, endoskopické a další nástroje. Dále provádíme povrchové úpravy, svařujeme prasklé nástroje a vyměňujeme pružiny.