Hospůdka a penzion IMRVERE

3.9
★★★★★
★★★★★
(1619)
Masarykovo náměstí 144, 564 01 Žamberk Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme stylovou hospůdku a penzion Imrvere ve městě Žamberk. V naší hospůdce vaříme již od rána. Přijďte k nám na výbornou snídani, oběd či večeři. Mezi naše další služby patří pořádání svateb na statku v našem druhém krásném penzionu na Statku.

Recenze

3.9
★★★★★
★★★★★
1619 Google recenzí
01457519 ARES
DIČ CZ01457519
Vznik 2017
Mobily 734 440 466
Sociální sítě facebook.com
  • ubytování žamberk, penzion žamberk, penzion, penziony, pensiony, studia, ubytování v soukromí, apartmány žamberk, apartmány, apartmán, pronájem pokojů, imervere žamberk, restaurace, hospody, hospoda, hospůdky, hospůdka, snídaně, obědy, večeře, svatby, organizace svateb, svatba na venkově, svatba žamberk, svatby žamberk, svatba na statku, svatební hostina žamberk, firemní akce, penzion české petrovice, penzion na statku
  • V naší hospůdce Imrvere vaříme pro vás již od 8 hodin od rána. Připravujeme snídaně, obědové menu a večeře z naší a la carte. U nás si pochutnáte na jehněčím kolínku, tradičním guláši, steaku z mladého býka a dalších specialitách. Vaříme také polévky, saláty a chuťovky k pivu.

    V penzionu Imrvere nabízíme ubytování v luxusně vybavených pokojích a apartmánech

    V našem druhém penzionu na Statku pořádáme svatby a zajišťujeme ubytování pro svatebčany. Váš svatební den připravíme přesně podle vašich představ.