MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko, o.p.s.

MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko, o.p.s., se sídlem Palackého nám. 1, 569 43, Jevíčko, v okrese Svitavy a v kraji Pardubický kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 143, Krajský soud v Hradci Králové. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2006. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
1. Rozvíjení mezisektorové spolupráce metodou Leader ve prospěch komunitně vedeného místního rozvoje.
2. Aktivizace obyvatelstva a subjektů na území Společnosti do veřejně prospěšné činnosti, dobrovolnictví a zapojení veřejnosti do rozhodování o věcech veřejných.
3.Vytvoření a realizace Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území (dále jen SCLLD),a.veškeré stanovené administrativní činnosti spojené s příjmem, výběrem a kontrolou projektů předkládaných žadateli z území pro účast v jednotlivých operačních programech (dále jen OP), u některých OP případně pouze dohodnutou úroveň animace a podporu aktérů v regionu (podporu absorpčních kapacit),b.výběr projektů tak, aby byly naplněny strategické cíle vzešlé z SCLLD,c.spolupráci veřejných institucí, neziskových subjektů, podnikatelských subjektů a zapojení místních obyvatel do rozhodovacích procesů,d.konzultace problematiky s žadateli,e.sledování (monitorování, evaluace) průběhu provádění SCLLD a podporovaných operací a vykonávání zvláštních hodnotících činností souvisejících s touto strategií,f.další související činnosti vyplývající pro Společnost z pravidel a organizačních pokynů jednotlivých ministerstev ČR pro poskytování dotací ze státního rozpočtu v rámci tohoto programu,g.vypracování vlastního záměru nebo žádosti pro účast v některém z OP nebo iniciativ Evropské unie nebo dotačních titulů ČR, nadací či různých asociací,h.vypracování společných záměrů nebo žádosti s ostatními místními akčními skupinami v ČR podle navrženého tématu pro účast v některém z OP nebo iniciativ EU, dotačních titulů ČR, nadací či různých asociací,i.další související služby s vytvořením a realizací SCLLD.
4. Podpora a podílení se na realizaci projektů podporujících udržitelný rozvoj venkova.
5. Podpora aktivní spolupráce zakladatelů, partnerů a spolupráce s dalšími partnerskými fyzickými a právnickými osobami v rámci ČR i EU.
6. Péče, ochrana a obnova krajiny, životního prostředí a kulturního dědictví.
7. Podpora trvale udržitelného rozvoje území a péče o přirozený ráz venkova a venkovského osídlení.
8. Podpora rozvoje cestovního ruchu, posílení místního ekonomického prostředí a zhodnocení místní produkce.
9. Aktivity vzdělávání, získávání dovedností a spolupráce subjektů působících v regionu.
10. Podpora a poradenské služby pro neziskové organizace související se změnou jejich zakladatelských dokumentů.
11. Řízení dalších činností, které jsou v souladu s ostatními poskytovanými obecně prospěšnými službami a zajišťování k tomu potřebných finančních, lidských, materiálních, informačních a dalších zdrojů.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

27505189 ARES
Vznik 2006
Mobily 725 762 948
ŠEJNOHOVÁ MIROSLAVA (ředitel)
  • kulturní a společenská sdružení
Poslat poptávku Trasa do místa www.masmtj.cz 725 762 948 [email protected]

Otevírací doba

Zavřeno
  • Pondělí 08:00 – 16:00
  • Úterý 08:00 – 16:00
  • Středa 08:00 – 16:00
  • Čtvrtek 08:00 – 16:00
  • Pátek 08:00 – 16:00
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno