Galand CZ, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Lázeňská 1402, 562 01 Ústí nad Orlicí Bezdlužná

Naše firma vznikla v roce 2014 . Po mnoha letitých zkušenostech v oboru stavebnictví, došlo k odloučení od kolegů a působení ve společném podnikání. Jedině tak, mohlo dojít k úplnému osamostatnění a ke garanci zkvalitnění nabízených prací a služeb. Naše firma si buduje a zakládá jméno na zodpovědnému přístupu k zákazníkům.

Náš vztah k zákazníkovi je bez výjimky korektní a vstřícný. Řada zákazníků se na nás s důvěrou obrací po skončení stavby s dalšími obchodními případy. Základem našeho cíle je provedené dílo odevzdat v čas, bez vad a nedodělků v domluveném termínu a za předem stanovených podmínek ,v kvalitě spokojeného zákazníka. To jsou hlavní atributy naší práce.

Věříme že i v dnešní uspěchané době, především záleží na lidských hodnotách a vlídnému přístupu k dané situaci a společné spokojenosti. Základem naší práce je kvalitně odvedené a odevzdané dílo. Samozřejmostí jsou záruky na poskytované služby.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
02943891 ARES
DIČ CZ02943891
Vznik 2014
Mobily 604 731 655
Macan David (jednatel)
  • stavby RD na klíč, stavební činnost, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád, oprava a mytí fasád, půdní vestavby, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy, plovoucí podlahy, PVC, vinil, úprava terénů, zámkové dlažby, zemní práce, základové a sádrokartonové konstrukce, zdící systémy, stropní konstrukce, konstrukce krovu, střešní krytiny, komínový systém, schodiště, klempířské prvky, tepelné izolace, izolace proti vodě, vodoinstalace, elektroinstalace a kanalizace, vytápění, interiérové dveře, sanitární keramika, vnitřní a vnější obklady, vnitřní a vnější omítky, podlahové krytiny, výmalby, instalatérské práce, elektroinstalatérské práce, lakýrnické a malířské práce, přestavby bytových jader, rekonstrukce koupelen, kámen v zahradě