Jedlinský-interiéry, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(34)
Za Nádražím 1569, 517 41 Kostelec nad Orlicí Bezdlužná

Jedlinský interiéry (původně Truhlářství Jedlinský) má dlouholetou tradici. Vznik firmy sahá až do začátku 90. let. V roce 1994 Jiří Jedlinský v suterénu rodinného domku rozběhl první výrobu. Jednalo se o výrobu ze dřeva a to zejména vchodových i interiérových dveří, oken a schodišť.

Deset let po jejím vzniku vstupuje do firmy současný majitel a jednatel. David Jedlinský postupně mění směr zaměření. Hlavním posláním společnosti se nyní stává výroba zakázkového nábytku na míru. Prvotně se jednalo především o výroby kuchyňských linek, avšak postupem doby se nabídka rozšířila na veškeré vybavení interiéru tj. nábytek do předsíně, obývacích a dětských pokojů, vestavěné skříně a další.

Vizí společnosti je preferovat kvalitu zpracování, profesionální osobní přístup k zákazníkům a zajímavé materiálové řešení, které společně přispívají ke spoustě spokojených zákazníků, které máme po celém území ČR.

V současné době vyrábíme sortiment od jednotlivých dílů nábytku až po kompletní vybavení bytů a rodinných domů. Zkušenosti máme také s realizací kompletního vybavení komerčních prostorů, jako jsou penziony, kanceláře, nebo showroomy.

Máte-li rádi kvalitu, spolehlivé kování, vybavení a chcete-li se nábytkem odlišit od ostatních, jsme firma přesně pro Vás.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
26 Facebook recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
04577922 ARES
DIČ CZ04577922
Vznik 2015
Mobily 731 204 361
Sociální sítě facebook.com
David Jedlinský (Jednatel)
  • Interiéry domů, Interiéry bytů, Kuchyňské linky, Kuchyně, Kuchyně na míru, Obývací pokoje, Dětské pokoje, Vestavné skříně, Nábytek, Postele, Dveře a zárubně, Spotřebiče