Bytové družstvo Špindl

Bytové družstvo Špindl, se sídlem Bedřichov 75, 543 51, Špindlerův Mlýn, v okrese Trutnov a v kraji Královehradecký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. DrXXVI 268, Krajský soud v Hradci Králové. Právní forma Družstvo. Založení v roce 1966. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
1) Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, bytů, objektů s nebytovými prostorami (garáže), na správě a provozu bytů a na ostatním majetku družstva.
2) Předmětem činnosti družstva je zejména:a) činnost za účelem zajišťování potřeb svých členů především v:aa) provádění, popřípadě zajišťování údržby, oprav, modernizaci a rekonstrukci bytových a nebytových objektů,ab) zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor a uzavírání příslušných smluv,b) činnost za účelem podnikání spočívajícím především v:ba) provádění, popřípadě zajišťování správy, údržby, oprav, modernizaci a rekonstrukci bytových objektů ve vlastnictví osob,bb) zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví jiných osob.
3) Družstvo může vykonávat i další činnosti schválené představenstvem, pokud si k jejich vykonávání opatří příslušné oprávnění.Pronájem bytů (nebytových prostor) v družstevních objektech a služby s tím spojené, nejsou živnostenskou činností.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

00046086 ARES
Vznik 1966
Telefony 499 523 683
HRONEŠ JAROSLAV (předseda představenstva)
HOLENDOVÁ LUDMILA (místopředseda představenstva)
ČÁP JAN (člen představenstva)
PRÁŠEK PAVEL (člen představenstva)
ŽALUDOVÁ NADĚŽDA (člen představenstva)
  • bytová družstva