OP Servis s.r.o

4.9
★★★★★
★★★★★
(13)
Bratří Štefanů 81/62, 500 03 Hradec Králové Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se internetovým prodejem střešních stanů značky James Baroud. Na našem e-shopu můžete dále zakoupit pevnostní nárazníky, kryty podvozku, střešní příčky, navijáky, lana, markýzy, nezávislé topení a HI-lift. Dále se zabýváme servisem a úpravou vozidel.

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
13 Google recenzí
27534871 ARES
DIČ CZ27534871
Vznik 2000
Mobily 777 251 521
  • střešní stany, střešní stany James Baroud, střešní stany, nárazníky, pevnostní nárazníky, markýzy, Hi-lift, lana na offroad, kurty na offroad, navijáky na offroad, kryty podvozku, AFN nárazníky a kryty, oleje Millers, nezávislé topení Planar, šnorchly, expediční zahrádky, Front Runner, expediční zahrádky, půjčovna střešních stanů, půjčovna autostanů, příčníky na auto, střešní nosiče, stany na auto, stany na střechu, autolednice, adventure menu, zvýšený podvozek lift, přestavby offroad, servis vozidel, úpravy vozidel
  • Provozujeme internetový obchod se střešními stany James Baroud, expedičními zahrádkami Front Runner, pevnostními nárazníky AFN + MP4x4, kryty podvozku, navijáky, lany, markýzami a Hi-lift. Na našem e-shopu dále nabízíme disky, šnorchly, nezávislá horkovzdušná topení Planar, oleje Millers, autolednice a řadu dalšího příslušenství. 

    Součástí našich služeb je půjčovna autostanů, servis a úpravy vozidel.