HOTEL APLAUS Litomyšl

4.5
★★★★★
★★★★★
(2572)
Šantovo nám. 181, 570 01 Litomyšl Ověřená firma

Nabízíme vám luxusní ubytování v historickém centru Litomyšle. Součástí hotelu Aplaus je i špičková hotelová restaurace Bohém a wellness. Poskytujeme prostory pro firemní akce, školení, rauty apod. Zajišťujeme kvalitní cateringové služby – Aplaus Catering.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
643 Facebook recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
643 Google recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
643 Firmy.cz recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
643 Booking recenzí
04499123 ARES
DIČ CZ04499123
Vznik 2015
Telefony 461 614 900
Sociální sítě facebook.com
David Fišer (vedení společnosti)
Aneta Fišerová (vedení společnosti)
  • Hotel Aplaus, luxusní ubytování, hotel, restaurace Bohém, restaurace, wellness, firemní akce, pro firmy, catering, Aplaus catering, cateringové služby, ubytování, týdenní menu, gastronomické služby, konference a semináře, klášterní zahrady, apartmán Smetana, pokoj DeLuxe, designový hotel, zámek Litomyšl, čtyřhvězdičkový hotel, denní menu, hotel s wellness, sauna, vířivka, masáže, salónek pro rodinné oslavy, salónek pro firemní akce, stylový hotel, stylová restaurace, ubytování Litomyšl
  • Provozujeme luxusní hotel Aplaus v historickém centru Litomyšle. Hotel Aplaus je jedinečný svou atmosférou. Kombinuje prvky historické zástavby a moderního vybavení. Hotel disponuje 21 dvoulůžkovými pokoji a 2 apartmány. 

    Součástí hotelu Aplaus je restaurace Bohém, která nabízí špičkovou a kvalitní gastronomii. Pochutnat si zde můžete jak na mezinárodní, tak i české tradiční kuchyni. Hotel Aplaus disponuje i vlastním wellness se saunou a vířivkou. 

    Zajišťujeme i kvalitní cateringové služby – Aplaus Catering