Šabata Jan - ŘETĚZY KOVOS

Firma byla založena na jaře roku 1994. Nosným programem je od počátku obchodní činnost v oblasti dodávek komponentů pro průmyslové použití. Již od roku 1994 úzce spolupracujeme na smluvní úrovni s výrobci řetězů z České republiky, v menší míře ze zahraničí.

Nejsme firmou z široké řady dodavatelů velmi levných asijských řetězů, kde je v mnoha případech na prvním místě co nejlevněji nakoupit bez ohledu na kvalitu. Naším cílem je dodávat výrobky s velmi dobrou životností za přijatelnou cenu. Z poznatků v praxi není pořizovací hodnota rozhodujícím ukazatelem užitné hodnoty výrobku. Během naší dnes již dlouhé zkušenosti z provozu můžeme potvrdit, že se velmi dobře osvědčují výrobky českých firem, kde poměr kvalita/cena vychází nejlépe.

42887046 ARES
DIČ CZ6901123383
Vznik 1994
Telefony 494 535 457
Mobily 603 499 157
Jan Šabata (majitel)
  • ŘETĚZY KOVOS, Jan Šabata, řetězy, ozubená kola, válečkové řetězy, dopravní řetězy, gallovy řetězy, transmisní řetězy, fleyerovy řetězy, rotary, řetězová ozubená kola, kola s přímým ozubením, kuželová ozubená kola, ozubená kola na zakázku, průmyslové komponenty, dodávky průmyslových komponentů, řetězová kola, řetězová kola na míru, úpravy řetězů, výroba řetězů na zakázku, jednořadé řetězy, dvouředé řetězy, třířadé řetězy, řetězy se zvýšenou pevností, řetězy s rovnou deskou, řetězy s ozubenou deskou, řetězy s prodlouženou roztečí, řetězy s unašeči, řetězy pro motocykly, řetězy s prodlouženým čepem, redlerové dopravní řetězy, řetězy bez podložek, řetězy s podložkami, řetězové převody, jednořadé válečkové řetězy, dvouřadé válečkové řetězy