URBAN Technik s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Libchavy 257, 561 16 Dolní Libchavy Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na odsávací zařízení. Zabýváme se vývojem a výrobou odprašovacích zařízení, odsávacích zařízení, odprašovačů ATEX, transportních ventilátorů, potrubních systémů a filtračních jednotek. Provádíme kompletace plechových výrobků, práškové lakování a zakázkovou kovovýrobu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Facebook recenzí
4.7
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
27526194 ARES
DIČ CZ27526194
Vznik 2007
Telefony 465 582 153
Mobily 605 253 021
Sociální sítě facebook.com
Jan Urban (ředitel)
Petr Sršeň (pojektant)
Kristýna Dolečková (jednatel)
  • výroba plechových výrobků, montáž plechových výrobků, kompletace plechových výrobků, výroba plechových polotovarů, výroba jeklových konstrukcí, jekly, ventilátory, odsávání, práškovací zařízení, práškové lakování, práškové lakovny, kovovýroba, zakázková kovovýroba, vzduchotechnika, ventilátory, prášková lakovna, filtrační jednotky, odsávací hadice, odsávací zařízení, práškové lakování, odprašovací zařízení, odprašovací systémy, odsávací systémy, odsávání mlhoviny, odsávání zápachu, odsávání od CNC strojů, ATEX odprašovače, transportní ventilátory, potrubní systémy, filtrační jednotky, čistička vzduchu, nevýbušné zařízení, potrubí, CNC ohraňování, svařování, bodové svařování, Indukční navařování závitových čepů, třískové obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání
  • V URBAN Technik s.r.o. se specializujeme na vývoj a sériovou výrobu menších odsávacích a odprašovacích zařízení a systémů. Naše zařízení jsou vhodná pro téměř všechny typy průmyslových a řemeslných činností. Uplatnění nacházejí i v hobby dílnách, učňovských zařízeních a laboratořích.

    Nabízíme vám odprašovací zařízení, odsávací zařízení, odprašovače ATEX, ventilátory, potrubní systémy a filtrační jednotky. K našim zařízením nabízíme i širokou škálu příslušenství

    Dále provozujeme práškovou lakovnu, ve které provádíme povrchovou úpravu ocelových, hliníkových a pozinkovaných dílů, skříní, rozvaděčů, regálů atd.

    V neposlední řade se věnujeme zakázkové kovovýrobě a strojnímu obrábění.