Trafo CZ, a.s.

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Koutníkova 208/12, 503 01 Plotiště nad Labem - Hradec Králové Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou a prodejem transformátorů. Nabízíme vám olejové distribuční transformátory ELIN, suché distribuční transformátory ALTRAFO a transformátory pro solární elektrárny. Prodáváme nejen nové, ale i repasované transformátory. Poskytujeme pronájem transformátorů.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
27636224 ARES
DIČ CZ27636224
Vznik 2006
Telefony 492 112 164
Ing. Aleš Radník (předseda představenstva)
  • Trafo CZ Hradec Králové, transformátory, distribuční transformátory, nové transformátory, repasované transformátory, opravy transformátorů, transformátory pro FVE, výroba transformátorů, prodej transformátorů, ELIN, svorníková oka, transformátový olej, pronájem transformátorů, výkup transformátorů, olejové distribuční transformátory ELIN, suché distribuční transformátory ALTRAFO, nízkoztrátové transformátory pro fotovoltaické elektrárny, transformátory HDO, odběry vzorků olejů z transformátoru, zkušebny velmi vysokého napětí, distribuce olejů NYNAS, oleje NYNAS
  • Jsme nejvýznamnějším českým výrobcem distribučních transformátů. V oboru provozování a údržby transformátorů vám poskytujeme komplexní služby.

    Nabízíme vám olejové distribuční transformátory ELIN, suché distribuční transformátory ALTRAFO, nízkoztrátové transformátory pro fotovoltaické elektrárny a transformátory HDO. U nás zakoupíte i repasované transformátory, které jsou cenově výhodné. 

    Mezi naše služby patří pronájem transformátorů, výkup transformátorů, opravy transformátorů, odběry vzorků olejů z transformátoru, služby zkušebny velmi vysokého napětí a distribuce olejů NYNAS.