Pavlik Roman - VYKLÍZENÍ A STĚHOVÁNÍ HRADEC KRÁLOVÉ

Nabízíme vám vyklízení pozůstalostí, bytů, domů, půdy i sklepů. Kromě vyklízení provádíme také stěhování po celé České republice. Součástí našich služeb je odvoz odpadu, nábytku, elektrospotřebičů či starého železa. V neposlední řadě se věnujeme úklidu zahrad a autodopravě.

01958631 ARES
Vznik 2013
Mobily 777 922 223
Sociální sítě facebook.com
  • vyklízení, stěhování, stěhovací služby, levné stěhování, odvoz, levné vyklízení Hradec Králové, levné vyklízení domů, vyklízení domů, vyklízení bytů, vyklízení pozůstalostí, vyklízení sklepů, vyklízení půd, vyklízení zahrady, odvoz nábytku, odvoz elektrospotřebičů, odvoz železa, odvoz starého železa, odvoz van, odvoz kotlů, odvoz radiátorů, odvoz elektromotorů, úklid zahrad, stěhování firem, stěhování, vyklízení půd, stěhování sedačky, odvoz odpadu, odkup starých věcí, výkup starých věcí, odkup pozůstalostí, autodoprava, levná autodoprava, odvoz nákupu z obchodů
  • Naše firma se specializuje na vyklízení, stěhování, odvoz odpadu a železa, odkup starých věcí a v neposlední řadě na autodopravu. Vyklízíme celé byty a domy včetně půd a sklepů. Vyklízíme i pozůstalosti.  Stěhování provádíme nejen ve Východních Čechách, ale i po celé České republice. Na stěhování využíváme vlastní auto, do kterého se vejde většina standardně velkých rodinných domů či bytů. V oblasti odvozu odpadu odvážíme cokoliv nepotřebné, např. starý nábytek či vysloužilé elektrospotřebiče. Odvážíme i staré železo, vany, kotle, radiátory, elektromotory atd.