REDLETA s.r.o. – Hydraulika

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pardubická 528, 537 01 Chrudim Bezdlužná Ověřená firma

Jsme odborníci na hydrauliku. Prodáváme hydraulické systémy (hydraulické motory, válce, čerpadla, agregáty) a náhradní díly na hydraulická zařízení. Mezi naše další služby patří servis a opravy hydrauliky.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
02492989 ARES
DIČ CZ02492989
Vznik 2013
Mobily 608 476 187
  • Redleta, hydraulika, hydraulické prvky, hydraulická čerpadla, hydromotory, hydraulické motory, hydraulické agregáty, hydraulické ventily, akumulátory, válce filtry, chladiče, výměníky, zubová čerpadla, pístová čerpadla, lamelová čerpadla, náhradní díly čerpadel, pojezdové motory, náhradní díly hydraulických motorů, náhradní díly k hydraulice, zubové motory, pístové hydromotory, lamelové motory, mobilní rozvaděče, průmyslové rozvaděče, plnění hydraulických akumulátorů, dodávky akumulátorů, prodej válců, filtry, vzduchové chladiče, deskové nerezové výměníky, membránové akumulátory, pístové akumulátory, vakové akumulátory, opravy hydraulických válců, opravy hydromotorů, díly pro čerpadla, díly pro hydromotory, díly pro válce, filtrační vložky, vložky filtrů, výroba hydraulických válců, výroba hydraulických bloků, výroba hydraulických agregátů, diagnostika čerpadel, opravy hydraulických čerpadel, čerpadel Bosch, servis hydrauliky, opravy hydrauliky
  • Dodáváme vám hydraulické systémy a náhradní díly na hydraulická zařízení. U nás pořídíte hydraulické díly a komponenty pro hydraulická čerpadla, motory, agregáty a válce. Skladem máme originální i neznačkové produkty. 

    Poskytujeme opravy, servis a údržbu veškerých hydraulických systémů. Provádíme opravy jak porouchané hydrauliky, tak i generální opravy a repasování hydraulických zařízení. Servis poskytujeme záruční i pozáruční. 

    Součástí našich služeb jsou komplexní projekce hydraulických systémů na míru.