Geodézie Polička s. r. o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Tyršova 161, 572 01 Polička-Město Bezdlužná Ověřená firma

Jsme zeměměřičská firma. Provádíme vyhotovení geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, vytyčování staveb a řadu dalších činností. Kontaktujte nás! V Geodézie Polička s.r.o. vám poskytujeme služby na vysoké úrovni a v krátkých dodacích lhůtách.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
28765869 ARES
DIČ CZ28765869
Vznik 2009
Telefony 463 034 898
  • geodézie, geodetické práce, geodetická kancelář, geodeti, zeměměřičská firma, zeměměřičské práce, zeměměřiči, geometrické plány, vyhotovení geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, mapové podklady, geodetické služby, ceník, vyznačování pozemku, vyznačení budovy, vyznačení rozestavěné budovy, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene, doplnění katastru o pozemek vedený dosud ve zjednodušené evidenci, tvorba mapových podkladů, vytyčení vlastnických hranic, vytyčení staveb, vyhotovení dokumentace skutečného provedení staveb, vyhotovení passportů
  • V Geodézie Polička s.r.o. se zabýváme zeměměřičskými pracemi. Specializujeme se na práce v katastru nemovitostí a zaměřování polohopisných a výškopisných plánů. Na trhu působíme již od roku 2009.

    Mezi naše služby patří tvorba mapových podkladů, vyhotovení geometrických plánů, vytyčení vlastnických hranic, vytyčení staveb, vyhotovení dokumentace skutečného provedení staveb a vyhotovení passportů.

    Působíme v Pardubickém kraji, Kraji Vysočina a Jihomoravském kraji.