KOPTA, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vážní 891, 500 03 Hradec Králové Bezdlužná Ověřená firma

Dodáváme techniku pro upínání a automatizaci značky TÜNKERS. Nabízíme rychloupínky, pneumatické upínače, pneumatické uchopovače, greifery, otočné stoly, polohovací stoly a mnoho další techniky.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
27489914 ARES
DIČ CZ27489914
Vznik 2006
Telefony 495 531 210
Sociální sítě facebook.com
  • technika pro upínání, technika pro automatizace, rychloupínky, pneumatické upínače, uchopovače, otočné stoly, polohovací stoly, Tünkers, greifery, vodiče pro odporové svařování, elektrody, držáky, upínače, ruční upínače, lisovací technika, děrování, vystřihování, napínáky řetězů, řemenů, měď, otočné stoly, svařovací válce, bodovací kleště, Tünkers, Expert, Destaco, upínač, laserové kabiny, průmyslová okna a dveře, rolovací vrata, průmyslová rolovací vrata, oplocenky, nimak, upínání, automatizace
  • Nabízíme vám špičkové komponenty pro vaši výrobu nebo automatizaci. Jsme výhradním prodejcem produktů skupiny TÜNKERS na českém trhu již od roku 1999.

    Dále prodáváme kvalitní produkty od firmy IPM Elektromatic GmbH. 

    V našem sortimentu naleznete vše pro upínání a uchopování (ruční upínače, upínací kleště, miniupínače, elektroupínače, pneumatické uchopovače), dopravníky (akumulační dopravníky, paletové dopravníky, pásové dopravníky), greifery – uchopovací a manipulační příslušenství robota a mnoho dalších produktů.