VYDRUS spol. s r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(17)
Pivovarská 382, 561 69 Králíky Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výkupem baterií, výkupem a svozem olověných a niklkadmiových akumulátorů, výkupem autovraků a ekologickou likvidací vozidel. Mezi naše další služby patří opracování kamene. Poskytujeme nákladní dopravu a autobusovou dopravu. Kontaktujte nás.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Facebook recenzí
4.2
★★★★★
★★★★★
14 Google recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
15029239 ARES
DIČ CZ15029239
Vznik 1991
Telefony 465 631 462
Mobily 602 438 536
David Novák (jednatel)
Jan Novák (ředitel)
Michal Novák (jednatel)
Růžena Nováková (jednatelka)
  • Vydrus, nebezpečné odpady, opracování kamene, transport, spedice, výrobky z ušlechtilého kamene, likvidace nebezpečného odpadu, přepravy nadrozměrných nákladů, přepravy kontejnerovými soupravami, servis nákladních vozidel, ekologická likvidace vozidel, výkup surovin, zpracování druhotných surovin, sběr akumulátorů, výrobky z přírodního kamene, práce s mramorem, práce s pískovcem, práce s žulou, silniční doprava, doprava, autodoprava, logistika, přeprava akumulátorů, náklad kovového odpadu, odvoz kovového odpadu, autobusová doprava, kamionová doprava, dopravní služby, přepravy kusového zboží, přeprava materiálu, přepravy nebezpečných věcí, spediční činnost, výkup akumulátorů, výkup baterií, svoz olověných akumulátorů, svoz nebezpečných odpadů, výkup nebezpečných odpadů, kamenická výroba, kamenické práce, kamenické služby, kameník, výkup autovraků, opracování přírodního kamene, nákladní doprava, minibusová doprava, řidič nákladního vozidla, nabídka práce řidiče nákladního vozidla
  • Naše společnost se specializuje na výkup druhotných surovin, a to starých baterií a autovraků. Dále se specializujeme na výkup a svoz olověných a niklkadmiových akumulátorů. Na území České republiky vlastníme rozsáhlou síť výkupen a sběrných míst pro nebezpečný odpad. 

    Ve VYDRUS spol. s r.o. vám nabízíme i kompletní služby týkající se veškerého zpracování přírodního kamene. Disponujeme širokým výběrem mnoha druhů kamene z celého světa a širokou škálou výrobků. Provádíme i zakázkovou výrobu na míru. 

    V neposlední řadě vám poskytujeme dopravní služby. Přepravujeme kusové zboží, nebezpečné věci, pohonné hmoty a nadrozměrné náklady.