All Klima Servis s.r.o.

Specializujeme se na instalace a servis klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Dále dodáváme, instalujeme a servisujeme systémy měření a regulace a provádíme revize chladicích okruhů, požárních klapek a dalších zařízení.

24783552 ARES
Vznik 2011
Mobily 777 559 645
Sociální sítě facebook.com
Michal Kastler (jednatel)
Jaromír Vlk (jednatel)
  • klimatizace, klimatizační zařízení, instalace klimatizace, servis klimatizace, návrh klimatizace, vzduchotechnika, návrh vzduchotechniky, instalace vzduchotechniky, servis vzduchotechniky, vzduchotechnické zařízení, VZT, tepelná čerpadla, servis tepelných čerpadel, revize požárních klapek, měření a regulace, MaR, instalaci systému měření a regulace, servis měření a regulace, rekuperační jednotky, čištění ultrazvukem, tepelná čerpadla, návrh tepelného čerpadla, instalace tepelných čerpadel, servis tepelných čerpadel, revize chladicích okruhů, kontroly těsnosti chladících okruhů, kontroly požárních klapek, kontroly protipožárních dveří, kontroly zařízení pro odvod tepla a kouře, kontroly zařízení pro odvětrání chráněných únikových cest
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oboru klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a systémů pro měření a regulaci (MaR).

    V oblasti klimatizací vám zajistíme návrh a projektovou dokumentaci na instalaci klimatizačního zařízení. Dále vám poskytneme instalaci a servis klimatizace. 

    V oblasti vzduchotechniky zajišťujeme návrh, dodávku a montáž vzduchotechnického zařízení včetně zaregulování systému. Poskytujeme rovněž servis vzduchotechniky. 

    Součástí našich služeb jsou kontroly těsnosti chladicích okruhů, požárních klapek, ventilů a požárních uzávěrů a dalších zařízení.