Křičenský Martin - zemní práce

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Úhřetická Lhota 88, 530 02 Úhřetická Lhota Bezdlužná Ověřená firma

Nabízíme vám profesionální zemní práce a výkopové práce. Provádíme bagrování základů, základové desky pro rodinné domy, terénní úpravy, výkopy pro inženýrské sítě, demoliční práce a mnoho dalších prací. K činnostem naší firmy dále patří kontejnerová doprava a pokládka zámkové dlažby.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
65239300 ARES
DIČ CZ7411113314
Vznik 1996
Mobily 723 462 883
Sociální sítě facebook.com
  • zemní práce, výkopové práce, výkopy základů, výkopy pro bazény, výkopy bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy, kontejnerová doprava, pokládka zámkové dlažby, zámkové dlažby, bagrování základů, bagrování přípojek, bagrování bazénů, základové desky, půjčovna stavebních strojů, půjčovna stavební techniky, základové desky pro rodinné domy, zasypání výkopů, hutnění, pokládka kanalizačních přípojek, přesun zeminy, manipulace s materiálem, drobné stavební práce, demoliční práce, odvod stavebního odpadu, odvoz suti, odvoz zeminy, pronájem kontejnerů
  • Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti zemních a výkopových prací. Disponujeme vlastním vozovým parkem a technikou s možností pronájmu. Své služby poskytujeme pro Pardubice a okolí. 

    Nabízíme vám bagrování základů, přípojek a bazénů, základové desky pro rodinné domy, terénní úpravy, výkopy pro inženýrské sítě, zasypání výkopů, hutnění, pokládku kanalizačních přípojek, přesun zeminy, manipulaci s materiálem, drobné stavební práce a demoliční práce

    Mezi naše další služby patří kontejnerová doprava, v rámci které vás snadno a rychle zbavíme odpadu. Dále provádíme komplexní pokládku zámkové dlažby.