Střední škola uměleckoprůmyslová Ústí nad Orlicí

Hledáte střední uměleckou školu nebo střední průmyslovou školu? Přihlaste se na naši střední školu. Nabízíme mnoho zajímavých oborů. V rámci uměleckého studia u nás můžete studovat design oděvů, interiérový design, grafický design, design produktů či fotografii. A v rámci průmyslového studia obor mechanik seřizovač, nástrojař či reklama a propagace.

00087408 ARES
DIČ CZ00087408
Vznik 2013
Telefony 465 518 111
Sociální sítě instagram.com , youtube.com
Mgr. Martina Novozámská (ředitel)
Ing. Dagmar Hodasová (vedoucí domova mládeže)
Vladimír Brodina (vedoucí školní jídelny)
Hana Havlová (zástupce ředitele)
  • střední školy, střední školy s maturitní zkouškou, střední školy Ústí nad Orlicí, střední umělecká škola, střední průmyslová škola, design oděvů, interiérový design, grafický design, tvarový a grafický design, fotografie, fotografie a média, reklama a propagace, mechanik seřizovač, nástrojař, digitální tisk, kopírování, tisk vizitek, sítotisk, domov mládeže, jídelny, strojírenské obory, obor Design produktů a obalů, řezací plotr, CNC frézka, obor Užitá fotografie a média, obor Grafický design, obor Grafický design tiskovin, obor Průmyslový design, obor Modelářství a návrhářství oděvů, obor Textilní výtvarnictví, obor Textilní a interiérový design, obor Obalová technika, obor Mechanik seřizovač, obor Nástrojař, obor Reklama a propagace,
  • Naše Střední škola uměleckoprůmyslová Ústí nad Orlicí je jediná státní škola svého druhu v Pardubickém kraji. Její historie sahá až do roku 1892.

    Nabízíme mnoho zajímavých oborů jak v rámci uměleckého studia, tak i průmyslového studia. 

    Z uměleckých oborů nabízíme obor Užitá fotografie a média, Grafický design, Průmyslový design, Modelářství a návrhářství oděvů a Textilní výtvarnictví.

    Organizujeme přípravné kurzy pro talentové zkoušky.

    Z technických oborů nabízíme obor Obalová technika, Mechanik seřizovač a Nástrojař