Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička, Čs. armády 485

Na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti Polička nabízíme studium v oboru gastronomie a služeb. Studovat u nás můžete jak učební obory (Kuchař-číšník, Řezník-uzenář, Cukrář, Pekař), tak i maturitní obory (Gastronomie, Hotelnictví a cestovní ruch). Provozujeme e-shop s dorty, zákusky, chlebíčky a dalšími výrobky.

62031961 ARES
DIČ CZ62031961
Vznik 1991
Sociální sítě facebook.com , instagram.com , youtube.com
Mgr. Boris Preissler (ředitel školy)
Michal Kozel (vedoucí domova mládeže)
Mgr. Jaroslav Švihel (zástupce ředitele)
  • střední školy, střední odborné školy, střední odborná učiliště, SOŠ, SOU, učební obory, maturitní obory, studijní obory, nástěnka, soutěže, kurzy a školení, akce školy, akce Domova mládeže, sportovní akce, týdenní plán školy, suplování, e-omluvenka, maturitní zkoušky, závěrečné zkoušky, přehlídka středních škol, burza škol, den otevřených dveří, DOD, e-shop, e-shop s dorty, e-shop se zákusky, e-shop s chlebíčky, pro zájemce, nabídka oborů, přijímací řízení, projekty školy, obor kuchař-číšník, obor cukrář, obor pekař, obor řezník-uzenář, obor hotelnictví a cestovní ruch, obor gastronomie, AKC ČR, barista, barman, ubytování, catering, carving, teatender
  • Studujte na nejoceňovanější gastronomické škole v České republice. Naše škola je držitelem Zlaté medaile Magdaleny D. Rettigové, nejvyššího ocenění pro gastronomické instituce.

    Klademe velký důraz na praxe naše školní jídelna je plně vybavená restaurace s vlastní pokladnou. Máme i vlastní školní bar.

    Pro naše řezníky máme k dispozici kompletně vybavené řeznictví včetně udírny a pro naše cukráře a pekaře vlastní cukrárnu a pekárnu

    Stravování pro naše žáky je zajištěno ve školní jídelně a ubytování v domově mládeže, který se nachází v areálu školy.