Sportoviště města Hlinska, s.r.o.

Přijďte si zasportovat na některé ze Sportovišť města Hlinska. Vlastníme celou škálu sportovišť, mezi které patří bazén, sportovní hala, zimní stadion, tenisové kurty a mnoho dalších sportovišť. Provozujeme i přírodní koupaliště. Ubytování pro vás zařídíme v naší ubytovně.

01844300 ARES
DIČ CZ01844300
Vznik 2013
Telefony 469 311 703
Pavel Kábele (vedoucí)
Dana Seifertová (účetní)
  • stadiony, zimní stadiony, bazény, turistika, sport, sauny, solárium, squash, ubytovny, turistická ubytovna, ubytování, sauna, bazén, bruslení, plocha pro in-line brusle, tenisové kurty, tenis, fotbalové hřiště, házená, volejbal, nohejbal, Hlinsko, nafukovací tenisová hala, přírodní koupaliště, koupací biotop, sportovní hala, squashové kurty, víceúčelové hřiště, hřiště, skatepark
  • Sportoviště města Hlinska vám nabízejí širokou škálu sportovního vyžití. Nejnavštěvovanějším zařízením v celém komplexu sportovišť je krytý plavecký bazén.

    Dalším sportovištěm je Sportovní areál Olšinky, který nabízí dvě travnatá hřiště určená pro fotbal, hřiště pro národní házenou, nohejbal a volejbal, tenisové kurty a hernu stolního tenisu, která se nachází v budově zimního stadionu.

    Zimní stadion od srpna do poloviny března je určen pro hokejisty a bruslení. V ostatních měsících lze jeho plochu využít pro sálové sporty.

    Provozujeme také čtyři tenisové kurty s antukou. Dále víceúčelové hřiště, které lze využít pro širokou škálu sportů, jako je basketbal, tenis, běh, skok do písku atd.

    Součástí Sportovišť města Hlinska je i skatepark, sauna, turistická ubytovna a koupací biotop.