ASITA spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(3)
V Mlejnku 611/3b, 500 11 Hradec Králové Bezdlužná

Jsme český výrobce a prodejce komponentů pro bezpečnostní systémy a zabezpečovací zařízení. Nabízíme vám tísňové hlásiče, magnetické kontakty a rozvodné krabice pro zabezpečovací poplachové systémy a magnetické kontakty pro řídicí a regulační systémy.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
62062158 ARES
DIČ CZ62062158
Vznik 1995
Telefony 495 270 128
Mobily 777 341 410
Ing. Jan Pavlík (jednatel)
  • EZS, zabezpečovací zařízení, poplachové systémy, magnetické kontakty, detektory otevření, čidla otevření, komponenty pro bezpečnostní systémy, komponenty pro regulační systémy, komponenty pro zabezpečovací zařízení, systémy k ochraně majetku, systémy pro ochranu majetku, tísňový hlásič MAS-TH pro zabezpečovací poplachové systémy, tísňové hlásiče, magnetické kontakty pro zabezpečovací poplachové systémy, poplachové detektory, detektory signalizující otevření dveří a oken, magnetické kontakty pro řídicí a regulační systémy MAR, rozvodné krabice pro zabezpečovací poplachové systémy RKZ, rozvodné krabice, elektroinstalační materiál pro zabezpečovací systémy
  • Zabýváme se výrobou a prodejem komponentů pro bezpečnostní a regulační systémy. Nabízíme vám komponenty pro systémy k ochraně majetku špičkové kvality doložené certifikáty. Mezi naše produkty patří tísňový hlásič MAS-TH pro zabezpečovací poplachové systémy, magnetické kontakty pro zabezpečovací poplachové systémy MAS, magnetické kontakty pro řídicí a regulační systémy MAR a rozvodné krabice pro zabezpečovací poplachové systémy RKZ.  Kvalita našich produktů konkuruje renomovaným zahraničním firmám. Veškeré produkty dodáváme včetně příslušných certifikátů akreditovaných zkušeben.