Výroba rozvaděčů Pavel Flek

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Rychnovek 17, 552 25 Rychnovek Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou elektrických rozvaděčů nízkého napětí. Nabízíme vám staveništní rozvaděče, elektroměrové rozvaděče, bytové a domovní rozvaděče, průmyslové a kompenzační rozvaděče a prázdné rozvaděčové skříně. Rozvaděče vyrábíme i podle specifických požadavků zákazníka.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
16804953 ARES
DIČ CZ6310120234
Vznik 1991
Mobily 603 484 962
Pavel Flek (majitel)
Blanka Fleková (majitel)
  • Pavel Flek, Pavel Flek kontakt, výroba rozvaděčů, rozvaděče, elektrorozvaděče, rozvaděče pro průmyslové účely, rozvaděče pro bytové účely, rozvaděče oceloplechové, rozvaděče nerezové, rozvaděče skříňové, rozvaděče plastové, kompenzační rozvaděče, CNC ohraňování, CNC děrování, rozvaděče pozink, rozvaděče z hliníku, staveništní rozvaděče, elektroměrové rozvaděče, bytové rozvaděče, domovní rozvaděče, průmyslové rozvaděče, kompenzační rozvaděče, rozvaděčové skříně, kovovýroba, ocelové konstrukce, oceloplechové konstrukce, nerezové konstrukce
  • Vyrábíme rozvaděče oceloplechové a nerezové s povrchovou úpravou práškovou vypalovací barvou. Na trhu působíme od roku 1991.

    Rozvaděče vyrábíme všech typů i atypických rozměrů. Všechny naše rozvaděče jsou určeny pro nízké napětí do 1000 V.

    Při výrobě používáme CNC ohraňovací lis, tabulové nůžky NTC a CNC řízený vysekávací lis Boschert Twin. 

    Mezi naše další služby patří kovovýroba, v rámci které vyrábíme ocelové, oceloplechové a nerezové konstrukce na moderních CNC strojích. Dle vašich požadavků vyrobíme i atypické konstrukce.