KADEN-VODOMĚRY, s.r.o.

Specializujeme se na výrobu vodoměrů. Vybrat si u nás můžete ultrazvukové a elektronické vodoměry s dálkovým odečtem, mechanické vodoměry, domovní vodoměry a indikátory měření tepla. Nabízíme on-line odečty. Jsme jediný výrobce bytových vodoměrů v České republice.

60930985 ARES
DIČ CZ60930985
Vznik 1994
Mobily 774 118 594
Sociální sítě facebook.com
  • vodoměry, elektronické vodoměry s dálkovým odečtem, elektronické vodoměry, mechanické vodoměry, ultrazvukové vodoměry s dálkovým odečtem, ultrazvukové vodoměry, domovní vodoměry, bytové vodoměry, měření tepla, indikátory měření tepla, on-line odečty, online odečty, čtečky pro vodoměry, plombovací kolík pro vodoměry, plomba s číslem pro vodoměry, plombovací pouzdro pro vodoměr, mosazné šroubení vodoměru, zpětná klapka pro vodoměr, těsnění, český výrobce vodoměrů, měření spotřeby vody, výroba vodoměrů, repasované vodoměry, ověření vodoměru, itn
  • Zabýváme se výrobou mechanických a elektronických vodoměrů. První vodoměry jsme uvedli na trh již v roce 1992. 

    Provozujeme on-line systém odečtů a jejich zpracování ze zařízení kompatibilních s přenosovým protokolem Wireless M-Bus.

    Veškeré naše produkty prodáváme na našem e-shopu. Zakoupíte zde elektrické vodoměry s dálkovým odečtem, mechanické vodoměry, ultrazvukové vodoměry s dálkovým odečtem, domovní vodoměry, indikátory měření tepla, licenci pro dálkový odečet vodoměrů a řadu příslušenství.