VELS vážící elektronické systémy s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Výzkumná 661, 533 51 Pardubice – Rosice nad Labem Bezdlužná Ověřená firma

Působíme v oblasti vývoje a výroby navažovacích, dávkovacích, plnicích a balicích zařízení pro potravinářský a chemický průmysl. Vyrábíme pytlovací linky, paletizační zařízení, šnekové dopravníky, vážicí systémy – plošinové váhy, pásové váhy a další produkty.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
64788296 ARES
DIČ CZ64788296
Vznik 1996
Telefony 466 415 788
Ing. Václav Zeman (jednatel)
Ing. Pavel Březina (jednatel)
  • váhy Vels, vážení, vážící elektronické systémy, vážící systémy, plošinové váhy, paletové váhy, počítací váhy, pásové váhy, zásobníkové váhy, průtočné váhy, obchodní průtočné váhy, kontrolní váhy, pytlovací váhy, pytlovací linky, plnička ventilových pytlů, plnící linky, dávkovací váhy, speciální komponenty elektronických vah, bloky pro vážení, dávkovací zařízení, šnekové dávkovače, šnekové dopravníky, pásové dopravníky, měřící převodníky, vážící procesory, motýlové klapky, paletizační zařízení
  • Dodáváme navažovací, dávkovací, plnicí a balicí zařízení – od kusových dodávek jednotlivých strojů a zařízení až po dodávky ucelených systémů na klíč. Na trhu působíme od roku 1996.

    Mezi naše produkty patří vážicí systémy (plošinové váhy, paletové váhy, pásové váhy, pytlovací váhy a průtočné váhy), dopravní a manipulační zařízení (regulační a uzavírací prvky, šnekové dopravníky, šnekové dávkovače, pásové dopravníky, manipulátory pytlů a sudů, stanice pro vyprazdňování obřích vaků), plnicí linky (linky pro plnění sušeného mléka do pytlů) a mnoho dalších produktů.