SVAM Litomyšl spol. s r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(4)
Osík u Litomyšle 23, 569 67 Osík Bezdlužná Ověřená firma

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem spolehlivých strojů a zařízení do pekáren a cukráren. Nabízíme vám sila na mouku, moučné cesty, nerezové dopravníky, kynárny, fritézy, chladicí dopravníky a mnoho dalších zařízení.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
25927515 ARES
DIČ CZ25927515
Vznik 1999
Stanislav Lněnička (jednatel)
Ing. Jiří Mráz (konstrukt. odd)
Pavel Jána (servis. a vývoj. technik)
Lucie Skálová (obchod. odd.)
  • Svam, Svam kontakt, stolní fritézy, automatické fritézy, boxové kynárny, sila, sila na mouku, vnitřní sila, venkovní sila, moučné hospodářství, moučné cesty, nerezové dopravníky, modulární dopravníky, zakázková výroba nerezu, zakázková výroba hliníku, ruční plničky koblih, plničky koblih, pekařské fritézy, stroje na zakázku, dávkování komponentů, řízení výrobních linek, chladící dopravníky, mrazící dopravníky, spirálové dopravníky, dopravníky s plastovými pásy, dopravníky s nerezovými pásy, osazovací dopravníky, řízení zrání těsta, značení přepravek, kynárny, fritézy, jednoúčelové stroje, čištění plechů, zakázková výroba strojů, výroba strojů na míru, boxové kynárny, pásové kynárny, spirálové kynárny, posypová zařízení, dávkovací koše na těsto, spirálové šokery, vyvalovací stroje, vykulovací stroje
  • Ve SVAM Litomyšl spol. s r.o. se specializujeme na výrobu a prodej strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů. Vyrábíme z nerezu a potravinářského hliníku. Poskytujeme komplexní služby – od návrhu, výroby, montáže až po servis. 

    Provádíme kompletní dodávky moučného hospodářství (vnitřní sila, venkovní sila), kynáren (boxové kynárny, pásové kynárny), dopravníků (nerezové dopravníky, osazovací dopravníky, spirálové dopravníky), fritéz, vyvalovacích a vykulovacích strojů. Navrhujeme, vyrábíme a servisujeme i jednoúčelové stroje na míru.