BRAHA plasty, s.r.o.

V BRAHA plasty, s.r.o. se specializujeme na lisování, vstřikování a svařování plastů. Vyrábíme různé plastové díly, které zákazníci postrádají na českém trhu. Vyrábíme i kancelářské doplňky, jako jsou telefonní stojánky, odkladače papírů, police na stůl nebo držáky monitoru.

25928571 ARES
DIČ CZ25928571
Vznik 1999
Mobily 737 261 686
Jiří Braha (jednatel)
Martin Braha (jednatel)
  • Braha Plasty s.r.o., lisování plastů, vstřikování plastů, injekční vstřikování, zakázková výroba z plastů, výroba plastových dílů, odměrky, odnosná ucha, víčka, euro závěsy, technické výlisky, kancelářské doplňky, kancelářské potřeby, kancelářské vybavení, e-shop s plastovými výrobky, ochranné pomůcky, ochranné štíty na obličej, telefonní stojánky, odkladače papírů, police na stůl, držáky monitoru, lampy, lampičky, LED lampy, LED lampičky, stojánky pod telefon, věže na tiskopisy, policové sestavy, kancelářské lampy, držáky LCD monitoru, plastové výlisky, technické výlisky, svařování plastů, svařování nádrží k zemědělským strojům, svařování nárazníků, svařování blatníků, svařování světlometů, svařování plastů na motorky, svařování plastů na skútry, lisování technických dílů, lisování pohledových dílů, montáž výlisků, ultrazvukové svařování, hot-plate, CNC obrábění, elektro erozivní hloubení
  • Zabýváme se lisováním, vstřikováním a svařováním plastů. K výrobě přesných plastových výlisků používáme technologii injekčního vstřikování. U nás získáte komplexní služby od návrhu přes výrobu formy až po lisování.

    V BRAHA plasty, s.r.o. pro naše zákazníky vyrábíme různé plastové díly, které postrádají na českém trhu. Dále se věnujeme výrobě technických výlisků na zakázku pro stroje a zařízení i se zakládáním zálisků.

    V neposlední řadě se věnujeme výrobě kancelářských doplňků. Provozujeme vlastní e-shop, kde si můžete zakoupit telefonní stojánky, odkladače papírů, police na stůl nebo držáky monitoru. V naší nabídce naleznete i ochranné štíty na obličej.