VAC - STAR CZ s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(6)
U Panasonicu 376, 530 06 Pardubice Bezdlužná

Už 40 let kuchaři z celé Evropy díky společnosti VAC-STAR tříbí své umění. Dokonalosti v kuchyních a potravinářských provozech dosahují s varnými lázněmi, vakuovými baličkami i dalšími stroji VAC-STAR. Firma je symbolem propojení švýcarské preciznosti a kvalitní české výroby. Zatímco vedení společnosti najdeme ve Švýcarsku, výroba už 20 let probíhá v České republice.
Lidé v naší zemi znají VAC-STAR čím dál více. Je to hlavně tím, že společnost není pouhým prodejcem a dovozcem. Vybavení VAC-STAR vyrábí, kompletují a balí zaměstnanci v přímo v srdci Čech – v Čívicích u Pardubic. Kontakty a produkty naleznete na internetových stránkách.

Recenze

3.8
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
25274261 ARES
DIČ CZ25274261
Vznik 1997
Telefony 466 650 517
Veronika Sejkorová (jednatelka)
Petr Kopečný (obchod a marketing)
Markéta Bažantová (objednávky)
Monika Mrňáková (export)
Pavel Švéd (servisní technik)
Martin Blažek (konstrukce, servis)
  • FRIMARK, vakuové balení, vakuové balící stroje, vakuové sáčky, vakuovací stroje, balicky pro baleni do misek, vyrobce vakuove balicich stroju, vakuove balicky, vakuovací sáčky, vakuové balící sáčky, vakuové sáčky s potiskem, varné boxy, gastronomické provozy, vybavení pro gastronomické provozy, vybavení pro řeznictví, kombinované baličky, multipacket, vac-star, vac star, balení do misek, minivac, gastronomie, sous-vide, sous vide, cuisson sous vide, vakuovačky, fólie, vakuová technika