TVAR VÝROBNÍ DRUŽSTVO PARDUBICE

Naše firma TVAR patří k tradičním zpracovatelům plastů. Zabýváme se zakázkovou výrobou plastových výrobků a obalů. Provádíme obrábění na CNC routeru, vakuové tvarování technických výlisků a potisk. Dále se věnujeme prodeji vlastních výrobků, např. kosmetickým dózám či svačinovým boxům.

00029793 ARES
DIČ CZ00029793
Vznik 1945
Telefony 467 409 931
Ing. Milada Cyrusová (marketing)
Zdeněk Korbel (předseda družstva)
Miroslav Baťa (vedoucí odbytu)
  • Tvar výrobní družstvo Pardubice, kontakt, plasty, plastové obaly, technické výlisky, technické plastové výlisky, formy na vstřikování plastů, zpracování plastů, sítotisky, tampoprinty, tamponový tisk, ražby horkou folií, horká ražba, domácí potřeby z plastu, výrobky z plastu, výroba forem, kosmetické dózy, dózy na potraviny, kořenky, klickboxy, plastové hrníčky, plastové kelímky, dětské plastové výrobky, IML technologie, plastové propagační předměty, obrábění na CNC routeru, dvouplášťové dózy, jednoplášťové dózy, TVAR, plastové výrobky, obaly, výroba forem, svačinové boxy, vakuové tvarování technických výlisků, potisk plastu, výroba plastových dílů metodou vstřikování plastů, výroba plastových dílů, vstřikování plastů
  • Zabýváme se výrobou plastových dílů metodou vstřikování plastů. Poskytujeme vám komplexní služby od vývoje plastového dílu, návrhu a konstrukce forem, výroby plastových výlisků až po dodání zabalených a sestavených výrobků.

    Dále se zabýváme obráběním na CNC routeru, vakuovým tvarováním technických výlisků a potiskem. 

    V neposlední řadě se věnujeme výrobě vlastních plastových výrobků. Vyrábíme kosmetické dózy a širokou škálu potřeb do domácnosti – svačinové boxy, tácy, cedníky, misky, kelímky, košíky a mnoho dalšího.