Výtahy Pardubice a.s.

Zabýváme se projektováním, výrobou, dodávkami a montážemi výtahů všech typů do nosnosti 2000 kg. Nabízíme vám výtahy do nových i stávajících budov a výtahy do nízkopodlažních budov. K činnostem naší firmy patří i servis výtahů, modernizace a rekonstrukce výtahů.

13582101 ARES
DIČ CZ13582101
Vznik 1990
Sociální sítě facebook.com
Nepřetržitá dispečerská služba
Telefonní operátorka
  • výtahy Pardubice, výtahy Pardubice kontakt, výtahy, výroba výtahů, rekonstrukce výtahů, nové výtahy, servis výtahů, montáž výtahů, projekce výtahů, nákladní výtahy, osobní výtahy, lůžkové výtahy, náhradní díly k výtahům, opravy výtahů, revize výtahů, výtahy do nových budov, výtahy do stávajících budov, výtahy do nízkopodlažních budov, modernizace výtahů, rekonstrukce výtahů, výtahové šachty, montované výtahové šachty, kabiny výtahů, ruční dveře, šachetní dveře, elektroinstalace, vestavba výtahu, přístavba výtahu, osvětlení kabiny, komponenty výtahů
  • Ve Výtahy Pardubice a.s. pro vás projektujeme, vyrábíme, dodáváme a montujeme výtahy všech typů, a to do velikosti a nosnosti 2000 kg. Realizujeme výtahy lanové i hydraulické. Naše výtahy slouží jak pro dopravu osob, tak i nákladů. 

    Nabízíme vám výtahy do nových budov, výtahy do stávajících budov a výtahy do nízkopodlažních budov. 

    Vyrábíme výtahové šachty, kabiny výtahů, ruční dveře a elektroinstalace. Mezi naše další služby patří servis výtahů, modernizace výtahů, rekonstrukce výtahů a prodej šachetních dveří.