COMMING s.r.o.

Zabýváme se výrobou a prodejem náhradních dílů pro výtahy. U nás seženete vše pro šachtu, kabinu i strojovnu. Nabízíme vám výtahové řízení, výtahové rozvaděče, výtahové kladky, omezovače rychlosti, magnetické snímače a mnoho dalšího.

28801393 ARES
DIČ CZ28801393
Vznik 1997
Telefony 469 319 760
  • Comming, kontakt Comming, dodávky výtahových dílů, dodávky výtahových elektrokomponentů, výtahová technika, náhradní díly pro výtahy, dovírače dveří, výtahy, rozvaděče, výtahové kabely, řídící systém, vodítka, výtahová vodítka, omezovače, ovladače, kabinová tabla, šachta, tlačítkové kombinace, nárazníky, osvětlovače kabiny, osvětlení kabiny výtahů, dovírač dveří Dictator, omezovače rychlosti, výtahové řízení, řízení EKM, kabinové dveře, výtahov0 rozvaděče, omezovače pro výtahy, ORA3, výtahové kladky, magnetické snímače, výtahové stroje
  • Jsme specialisté na výtahovou techniku. Na trhu s výtahy působíme již 30 let. 

    Nabízíme kompletní elektro dodávky pro výtahy. Naše sety obsahují výtahový rozvaděč, revizní jízdu, hlavní vypínač, kabinové tablo a venkovní přivolávače.

    Provozujeme klasický velkoobchod, v rámci kterého jsem vám schopni dodat širokou škálu výtahových dílů. 

    Součástí našich služeb je zakázková výroba rozvaděčů pro malé nákladní výtahy, osobní a nákladní výtahy různých nosností a autovýtahy. Zajišťujeme návrhy, výrobu a osazení výtahových přivolávačů a kabinových tabel.