P-transport s.r.o.

3.0
★★★★★
★★★★★
(24)
Dvořákova 339, 550 01 Broumov Bezdlužná Ověřená firma

Zajišťujeme veřejnou i neveřejnou, linkovou a zájezdovou autobusovou dopravu. Specializujeme se jak na vnitrostátní, tak i mezinárodní přepravu osob. Provozujeme stanici měření emisí a válcovou zkušebnu brzd.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
24 Google recenzí
25947249 ARES
DIČ CZ25947249
Vznik 2000
Telefony 491 521 372
Radim Prokopec (jednatel)
Petr Strazzer (dispečer)
Libor Groh (technický servis)
Zdena Prokopcová (účtárna)
Zdena Prokopcová (pokladna)
  • doprava, autobusová doprava, autobusová doprava Broumov, autobusová doprava Náchod, autobusová doprava Trutnov, veřejná doprava, neveřejná doprava, vnitrostátní doprava, mezinárodní doprava, linková doprava, zájezdová doprava, přeprava osob, školní výlety, jízdní řády, tarify, e-jízdenky, čipová karta IREDO, stanice měření emisí, SME, měření emisí, zkušebna brzd, válcová zkušebna brzd, opravy vozidel, servis vozidel
  • Naše společnost zajišťuje pravidelnou a nepravidelnou autobusovou přepravu osob. Poskytujeme linkovou autobusovou dopravu, smluvní i zájezdovou, vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob.

    Odvezeme vás na různé druhy aktivit – poznávací a metodické zájezdy, školní výlety, sportovní akce atd.

    Mezi naše další služby patří měření emisí. Provádíme měření emisí zážehových a vznětových motorů – kategorie M1 a N1 zážehové motory, kategorie M1 a N1 vznětové motory, kategorie M2, M3 a N2, N3 vznětové motory a kategorie T vznětové motory.