Kufr Milan, JUDr. – ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ

4.3
★★★★★
★★★★★
(5)
Chelčického 1223/5, 500 02 Hradec Králové Ověřená firma

Hledáte dobrého právníka nebo advokáta? Pak se obraťte na nás. Naše advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby a poradenství. Zabýváme se všemi oblastmi práva kromě práva trestního.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
66223130 ARES
DIČ CZ530317082
Vznik 1995
Telefony 495 522 906
Mobily 777 670 677
  • advokátní kancelář JUDr. Milan Kufr, kontakt, advokátní kanceláře, právní poradenství, právní služby, zastupování v soudních sporech, zastupování u soudu, vymáhání pohledávek soudní cestou, advokáti, právníci, vymáhání pohledávek, obchodní právo, občanské právo, Východní Čechy, Královehradecký kraj, pracovní právo, rodinné právo
  • Poskytujeme profesionální právní služby a poradenství ve všech oblastech práva s výjimkou práva trestního. V oboru práva máme 30 let praxe. Našimi klienty jsou fyzické i právnické osoby. 

    Pro občany zajišťujeme: převody nemovitostí, posouzení či zpracování nájemních smluv, zastupování v soudních sporech, výpovědi z pracovních smluv, posouzení návrhů pracovní smlouvy, rozvody a vypořádání společného jmění manželů, svěření nezletilých dětí do péče a výživné.

    Pro podnikatele zajišťujeme: posouzení či vypracování kupních smluv, smluv o dílo, zastupování při reklamačních řízeních, vymáhání pohledávek soudní cestou, zastupování při soudních sporech a poradenství v oblasti pracovního práva.