Michaela Patrmanová – SALON MYŠKA

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
Palackého třída 55, 537 01 Chrudim Bezdlužná Ověřená firma

V salonu Myška Vám nabízíme prvotřídní kosmetické ošetření Institut Esthederm, trvalou epilaci, pedikúru a manikúru. Navštivte nás a užijte si příjemné hýčkání a dokonalou relaxaci v krásném prostředí. U nás zakoupíte i kvalitní kosmetiku Institut Esthederm a dárkové poukazy.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
5 Firmy.cz recenzí
73846198 ARES
Vznik 2006
Mobily 774 294 469
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • Salon Myška, Michaela Patrmanová, salon, kosmetický salon, kosmetické studio, kosmetické služby, kosmetické ošetření, kosmetika, Institut Esthederm, manikúra, pedikúra, suchá pedikúra, přístrojová pedikúra, medicinální pedikúra, lakování nehtů, dámská manikúra, pánská manikúra, spa manikúra, spa pedikúra, spa ošetření, dámská pedikúra, pánská pedikúra, epilace, depilace, trvalá epilace, epilace IPL E-light, laserová epilace, mechanická epilace, Access Bars, péče o pleť, francouzská kosmetika, prodej francouzské kosmetiky, kosmetické přípravky, hloubkové čištění pleti, důkladné čištění pleti, odstranění chloupků, ošetření akné, odstranění pigmentace, úprava nehtů, ošetření nehtových valů, relaxační masáž chodidel, odstranění kuřích ok, odstranění zrohovatělé kůže, masáž obličeje, masáž rukou, masáž nohou, reflexní masáž nohou, úprava přírodních nehtů, parafínové zábaly
  • Poskytujeme vám služby pro Vaši krásu. Exkluzivní kosmetické ošetření Institut Esthederm, které nastartuje převýchovu a zároveň dlouhodobé omlazovací procesy ve Vaší pleti.

    Dále trvalou epilaci všech partií těla pomocí přístroje IPL E-light, mechanickou epilaci pomocí teplého vosku, pedikúru pro dokonale hladké a upravené nohy a manikúru pro krásné, hebké a hydratované ruce. Praktikujeme metodu Access Bars®.

    Objednejte se k nám a získejte péči na vysoké úrovni, profesionální ošetření a relax pro načerpání nové síly. Náš salon navštěvují nejen ženy, ale i muži.