Autocamping Rozkoš, s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(2509)
třída T. G. Masaryka 836, 552 03 Česká Skalice Bezdlužná Ověřená firma

Hledáte ubytování na Rozkoši? Autokemp Rozkoš nabízí celoroční ubytování na ubytovně, v apartmánech, chatách, karavanových boxech i ve stanech. V areálu nebo v blízkosti něj se nachází restaurace, letní kino, koupaliště, krytý bazén, sauna a mnoho dalšího. Autocamping je ideální pro rodinné dovolené i teambuildingové akce.

Recenze

3.9
★★★★★
★★★★★
52 Facebook recenzí
4.0
★★★★★
★★★★★
2457 Google recenzí
48172049 ARES
DIČ CZ48172049
Vznik 1993
Telefony 491 451 112
Sociální sítě facebook.com
  • autocamping Rozkoš, autocamping Rozkoš kontakt, ubytování Rozkoš, ubytování, údolní nádrž, camp, kemp, autokemp, autocamp, autocamping, chaty, ubytovna, bungalovy, stany, karavany, rybaření, windsurfing, turistika, rekreace, koupaliště, tobogán, letní kino, loděnice, sauna, dětský koutek, restaurace, občerstvení, výlety, chatky, karavany, lodní doprava, rodinná dovolená, dovolená s dětmi, teambuildingové akce, klubové akce, skupinová setkání, dovolená se psem, klubová výstava psů
  • Provozujeme Autokemp Rozkoš s celoročním ubytováním v blízkosti přírody. Náš autokemp naleznete na břehu údolní nádrže Rozkoš v blízkosti atraktivní lokality. Nedaleko se nachází Ratibořické údolí a turistická oblast Kladské pomezí. 

    Ubytování vám nabízíme v apartmánech, chatách i ve stanech. V areálu se nacházejí prostorné stanové plochy a místa pro karavany a obytná auta.

    V areálu kempu a blízkém okolí se nachází restaurace, dětský mini ranč, letní kino, loděnice, koupaliště, krytý bazén, sauna, půjčovna kol a mnoho dalšího.