HRSTKA MILAN Ing. – KEMP BRODSKÝ

4.5
★★★★★
★★★★★
(1327)
Souběžná 186, 549 41 Červený Kostelec Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme rodinný kemp na břehu rybníka Brodský. Ubytovat se u nás můžete v našem autokempu. Máme pro vás připraveny také chatky, bungalovy a zařízené stany. V rybářském revíru Brodský na vás čekají krásné, zdravé a bojovné ryby. Využijte náš kemp s rybařením a užijte si příjemnou dovolenou.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
111 Facebook recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
1216 Google recenzí
40132692 ARES
DIČ CZ6601050874
Vznik 1991
Mobily 739 445 762
Sociální sítě facebook.com
  • Autocamp Brodský, revír a kemp, kemp Brodský, Broďák, Brodíkův ráj, kemp, camp, rodinný kemp, rodinný camp, rybaření, kemp s rybařením, rybaření na Broďáku, soukromý rybářský revír, kontakt autocamp Brodský, rezervace autocamp Brodský, sportovní rybaření, kemp se sportovním rybařením, kemp se sportovním rybolovem, sportovní rybolov, dovolená s dětmi, rodinná dovolená, dovolená pod stanem, metalový festival, Death fest, vodnické slavnosti, sraz koloběžkářů, muscherské psí závody, ubytování u vody, dovolená u vody, animace v kempu, kemp u vody
  • Kemp Brodský je rodinný kemp, který se nachází na břehu rybníka Brodský s vlastní travnatou pláží. Kemp je v provozu od března do listopadu. 

    Kemp nabízí ubytování v chatkách, bungalovech, zařízených stanech i ve vlastním stanu či karavanu.

    V kempu se nachází prodejna základních potravin a drogerie, stánek rychlého občerstvení a zahradní restaurace

    Součástí kempu je půjčovna pramic a šlapadel. Pro děti je zde dětské hřiště s houpačkami, lanovými prolézačkami a pískovišti. 

    V kempu si užijete rybolov, vodní sporty i kolektivní míčové hry.