ALPSKÝ HOTEL

4.1
★★★★★
★★★★★
(401)
Svatopetrská 45, 543 51 Špindlerův Mlýn Bezdlužná

Alpský hotel okouzlí návštěvníky svou jedinečnou atmosférou a stylem, který připomíná typické rakouské horské hotely. Výhodou je, že hotel je vzdálen pouhých 5 minut pěšky od sportovního areálu Svatý Petr.

Hosté si mohou vybrat ubytování z 18 dvoulůžkových a třílůžkových pokojů, nebo ze 4 apartmánů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV/SAT. V restauraci Republika 1920 se podávají polopenze i à la carte pokrmy z naší i mezinárodní kuchyně. Ke skleničce se hosté mohou posadit v útulné vinárně s krbem. V letních měsících je pak k dispozici i venkovní terasa.

Relax si hosté mohou dopřát v hotelovém wellness s vířivkou a finskou saunou. Někteří i rádi využijí naši bohatou nabídku masáží. Děti se mohou zabavit v dětském koutku nebo na venkovním hřišti během léta. Pro dospělé je pak připraven v herně billiard, šipky nebo třeba stolní fotbal.

Krásná okolní příroda, kvalitní služby a pečlivý přístup zaměstnanců Alpského hotelu činí z ubytování dokonalé místo pro klidný, ale i aktivní odpočinek.

Recenze

4.1
★★★★★
★★★★★
401 Google recenzí
03066291 ARES
DIČ CZ03066291
Vznik 0
Mobily 731 139 595
Sociální sítě facebook.com
  • hotel, horské ubytování, horský hotel, Špindlerův Mlýn, Krkonoše, apartmány, restaurant, restaurace, bar, aktivní odpočinek, relaxace, společenské akce, firemní akce, kongresový sál, vinárna, semináře, školení, sauna, solarium, masáže, kulečník