Krmivo pro chovatele

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Rudé armády 22, 517 42 Doudleby nad Orlicí Bezdlužná

Vítejte na našich internetových stránkách, které se věnují drobnému chovatelství, produktům s ním spojeným a také obchodu. Na obsahu a produktech denně pracujeme, proto je budeme pravidelně rozšiřovat.
Od roku 2015 jsme začali s drobným chovem hospodářských zvířat, převážně slepic a krůt, který se stále rozrůstá. I když mají velký volný výběh, snažíme se jim dát tu nejlepší péči a samozřejmě i stravu s dostatkem všech potřebných živin a vitamínů ve všech etapách jejich života. Od samého začátku proto řešíme a hledáme kvalitní a vyvážená krmiva, která by splňovala naše nároky, ale také aby byla cenově dostupná.
Tak vznikla i myšlenka podělit se s ostatními chovateli, nabídnout jim naše zkušenosti, krmivo i ostatní příslušenství, bez kterého se správný chovatel neobejde a v neposlední řadě především lidský přístup, který se dnes tak nějak vytrácí. Proto nejsme a ani nechceme být jen tak nějaký prodejce, který prodává krmiva, takových je dnes spousty. Všechno, co děláme, děláme hlavně od srdce a z lásky k přírodě a živým tvorečkům, kteří nám dělají radost.
Do budoucna plánujeme rozšiřování našich nabídek zboží i služeb, a proto budeme rádi za jakýkoliv Váš dotaz, či námět, případně připomínku, co byste uvítali nebo Vám tu chybí a třeba i jen tak. Za každý Vás námět budeme moc rádi.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
48599638 ARES
DIČ CZ7701033406
Vznik 1995
Mobily 734 311 056
Sociální sítě facebook.com
  • chovatelství, chovatelské produkty, chovatelské potřeby, potřeby pro chovatele, krmivo pro chovatele, krmné směsi, krmiva, obiloviny, šroty, zrniny, pšenice, kukuřičný šrot, pšeničný šrot, ječný šrot, oves, krmné doplňky, ječné vločky, kukuřičné vločky, vápenný grit, sušená mrkev, lněné semínko, minerální krmiva, krmivo pro ptáky, proso, černá slunečnice, lesknice, krmná směs pro pštrosi, krmná směs pro drůbež, krmná směs pro králíky, krmná směs pro koně, krmná směs pro prasata, krmná směs pro hlodavce, lojová koule, krmivo pro kočky, krmivo pro psy, lososový olej, krmné piškoty, výživa pro králíky, výživa pro drůbež, vlašské ořechy, domácí vajíčka, živá drůbež, kuřata, krmné brambory, řezačka kopřiv, píce ruční, insekticidy, čmelíkostop, označovací kroužky, pytle, přepravky, přepravka na živou drůbež, přepravka na maso, polypropylénový pytel, podestýlky, bezprašná podestýlka, stelivo, kočkolit, krmítka, napáječky, kovová krmítka, plastová krmítka,