ZUŠ Karla Malicha Holice

Na Základní umělecké škole Karla Malicha nabízíme žákům 4 studijní obory – hudební obor, výtvarný obor, taneční obor a literárně dramatický obor. Rovněž nabízíme účast v našich souborech – dechové orchestry, smyčcové orchestry, kytarové orchestry, pěvecké sbory. Více informací o jednotlivých oborech a souborech se dozvíte na našich webových stránkách.

48159760 ARES
Vznik 1996
Telefony 466 682 166
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Art. František Macháč (ředitel)
  • Základní umělecká škola, ZUŠ Karla Malicha, ZUŠ, BaŠaPa, Maximix, Malicháček, dechové orchestry, smyčcové orchestry, kytarové orchestry, pěvecké sbory, Malichor, hudební obor, výtvarný obor, taneční obor, literárně dramatický obor, soubory, hudební soubory
  • Poskytujeme základní umělecké vzdělání v jednotlivých uměleckých oborech. 

    Studium hudebního oboru probíhá formou individuální výuky. Je realizován přípravným studiem (1–2 roky), základním studiem prvního (7 let) a druhého (4 roky) stupně.

    Studium výtvarného oboru probíhá formou kolektivní výuky ve skupinách s maximálním počtem 15 žáků 1× týdně v rozsahu 2–3 lekce.

    Žáci tanečního oboru se učí zejména základům současného, klasického a lidového tance. 

    Literárně dramatický obor je zaměřen zejména na dramatické etudy rozvíjející dětskou fantazii, slovní a herecký projev nebo pantomimické vyjadřování a improvizaci.