Střední škola hotelnictví, řemesel a gastronomie, Trutnov, příspěvková organizace

Na Střední škole hotelnictví, řemesel a gastronomie, Trutnov, vám nabízíme tyto obory vzdělávání – Hotelnictví, Kuchař-číšník, Cukrář, Pekař, Instalatér, Zedník, Truhlář a Tesař. Nabízíme vám i nástavbové studium v oboru Gastronomie.

06668224 ARES
DIČ CZ06668224
Vznik 2018
Telefony 491 581 279
Sociální sítě facebook.com
  • střední školy, hotelové školy, rekvalifikace, nástavbové studium gastronomie, nástavbové studium, pomaturitní studium, domov mládeže, stravování, nadační fond, profesní kvalifikace, cateringové služby, vzdělávání dospělých, stáže v zahraničí, odborné kurzy s mezinárodní platností oborová čistota, zkoušky z profesní kvalifikace, zkoušky z profesní kvalifikace Trutnov, obor Kuchař-číšník, obor Cukrář, obor Pekař, obor Gastronomie, obor Hotelnictví, obor Truhlář, obor Tesař, obor Zedník, obor Instalatér
  • Provozujeme Střední školu hotelnictví, řemesel a gastronomie, Trutnov, p. o. se sídlem v Trutnově a odloučeným pracovištěm v Teplicích nad Metují.

    Vyučujeme gastronomické obory – Kuchař-číšník, Cukrář, Pekař, Gastronomie a Hotelnictví. Obory Kuchař-číšník, Cukrář a Pekař jsou tříleté obory zakončené výučním listem. Obor Gastronomie je dvouleté nástavbové studium. Obor Hotelnictví je čtyřletý obor zakončený maturitní zkouškou. 

    Dále vyučujeme tříleté stavební obory zakončené výučním listem – Truhlář, Tesař, Zedník a Instalatér.